پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

واکنش فوری باشگاه ذوب‌آهن به گرفتن غرامت ۲۰ میلیاردی از پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه ذوب آهن نسبت به درخواست غرامت ۲۰ میلیادری بابت پرونده سینا اسدبیگی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا احسانی در خصوص صحبت‌هایی که از درخواست ۲۰ میلیاردی از باشگاه پرسپولیس بابت پرونده سینا اسدبیگی مطرح شده اظهار داشت: این خبر درست نیست چرا که ما با باشگاه پرسپولیس در این خصوص صحبتی نداشتیم و طرف حساب ما در این پرونده باشگاه پرسپولیس نیست و ما با خود بازیکن طرف هستیم و وکیل باشگاه ما با وکیل این بازیکن در حال مذاکره است تا به نتیجه برسند و آن را به ما اعلام کنند.

 

وی در مورد اینکه آیا مبلغ ۲۰ میلیارد تومان در این پرونده از سوی ذوب آهن مطرح شده یا نه، گفت: آن اوایل که اسدبیگی تازه به پرسپولیس رفته بود ما این مبلغ را مطرح کردیم و هدفمان هم این نبود که این پول را دریافت کنیم و هدفمان از مطرح کردن این رقم این بود که او به ذوب آهن برگردد ولی در کل بخواهید حساب کنید ما معادل چنین رقمی خسارت دیدیم. اگر اسدبیگی ۳ هفته زودتر به من می‌گفت می‌خواهم جدا شوم مشکلی نبود و فکری برای جانشینی او می‌کردیم ولی ما روی او حساب کردیم‌، قرارداد بستیم، با تیم به اردو رفت و بازیکنانی که در پست او داشتیم را رد کردیم و وقتی فرصتی برای ما نمانده بود دست ما را در پوست گردو گذاشت. این خسارتی که می‌گویم فقط بحث خود بازیکن نیست و خسارتی است که به مجموعه وارد شده است.

 

مدیرعامل باشگاه ذوب آهن در مورد اینکه موضع امروز باشگاه در خصوص این پرونده چیست، توضیح داد: ما وکیل خودمان را معرفی کردیم تا با وکیل بازیکن طی جلساتی به تفاهم برسند و نتیجه تفاهم را به ما اعلام کنند. ما رقمی پیشنهاد ندادیم و منتظریم تا طرف مقابل پیشنهاد خودش را به ما بدهد و آن را سبک و سنگین کنیم. دیگر بحث ۲۰ میلیارد مطرح نیست چون این بازیکن به تیم دیگری رفته و مشغول بازی است و شرایط متفاوت است. منتظر پیشنهاد طرف مقابل هستیم تا مسیری برای توافق پیدا کنیم.

 

احسانی در مورد اینکه رأی پرونده چه زمانی صادر می‌شود، گفت: قرار بود دوشنبه هفته قبل این حکم صادر شود ولی نمی‌دانم چرا کمیته تعیین وضعیت در این خصوص تعلل می‌کند و ما هم منتظریم تا حکم صادر شود./ایلنا

ارسال نظر